lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesakuun reitti kartalla

Otto on piirtanyt meidan matkan maps.googleen. Tassa on linkki Oregonin etappiin. Ja tassa Californiaan. Californiassa suurin osa matkasta taittui autolla.

Suunnittelemassa matkaa Eugenessa.

8 kommenttia:

 1. Säälittää vähän kun ette ajaneet sillä autolla vähän sisämaassakin, siellä olis ollu Death Valley, Las Vegas, Grand Canyon jne...vähän esimakua kuumuudesta ja olis voinu vähän matkakassaa kartuttaa ;) Ei vaan, Amerikka on niin iso maa että ei sitä voi yhdellä reissulla kun vähän raapasta, itse ollut kaksi kertaa moottoripyörällä kuukauden kerrallaan ja vielä olis paljon katseltavaa, toivottavasti ikä ja terveys sallii ainakin yhden matkan vielä (puhumattakaan rahasta) Turvallista matkaa. Lassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lassi! Totta tosiaan, meilla jai vaikka mita nakematta... mutta paljon me nahtiinkin! Olen tosi kiitollinen siita!

   Poista
 2. Nostan suuresti hattua, että olette tehneet näin suuren maantieteellisen kierroksen ja pitkälti fillarin selässä. Hienoa kirjoitusta ja dokumentointia elämyksellisistä kohteista ja kokemuksistanne. Kanada on valtava maa ja tässä ohessa olette olleet Jenkkilässä Kalifornian puolellakin.

  Touko-kesäkuussa 2004 olin perheeni kanssa sukuloimassa British Columbian Vancouver Islandilla - Nanaimossa, Port Hardyssa, Sointulassa, Viktoriassa ja Vancouverissa. Vielä tulee paluu takaisin. Kävitte näissäkin kohteissa? Onko fillarinne kestäneet hyvin?

  Miina ja Otto. Miten teidän fyysinen jaksaminen? Energiaa varmasti teillä piisaa, koska pyöräilette läpi vuoden.

  TERVETULOA KOTOSUOMEEN!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos hatunnostosta :) Mekin kierrettiin Vancouver island, Nanaimo, Salt Spring island, Sidney ja Victoria. Hienoja paikkoja, ja niin kaunista!!!

   Pyorat ovat kestaneet hyvin. Niin oli suunniteltukin, ja ollaan poljettu paljon vahemman kuin suunniteltiin. Kaikki hyvin.

   Poista
 3. Hei Miina! Have you been to Netherlands already?? It's paradise if you like cycling :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Not yet, after these hills Netherland might be nice and relaxing :)

   Poista
  2. I guarantee you'll love it :D Just that the wind might be a bit annoying. When I was cycling to school as a child (10km one way) the wind seems always to be against me :D

   But have a great trip! It looks awesome where you are currently cycling!

   Poista