lauantai 19. heinäkuuta 2014

Limbo autiolla rannalla

Tilannekatsaus. Mita me oltiin suunniteltu pyorailla, ja mita ollaan pyorailty ei tasmaa. Matka on ollut enimmakseen ihana ja me ollaan nahty vaikka mita, muttei pyoran selasta, niin kuin suunniteltiin. Pakko myontaa, etten mia ole maailmanvalloituspyorailykunnossa. Pitkä tarina.

Se mita on haaveillut ja valmistellut monta vuotta ei onnistu. Identiteettikriisi. Meilla ei ole kotia, ei toita. Jossei me pyorailla, niin mita meilla on? Meilla on aikaa ja rahaa tehda melkein mita vaan, kunhan se on halpaa. (Eli aika hyvä tilanne, vai mita?) Pakko pysahtya miettimaan miten ja minne me mennaan tasta eteenpain.

Palattiin rantalomalle La Fondaan kerailemaan ajatuksia. Leirinta-alue oli hiljainen, ranta oli tyhja, ilma oli sopiva, siina oli hyva olla. Se oli ihmeellinen limbotila. Hengahdyspaikka, jossa on hyva olla, muttei mitaan hajua mita tehda seuraavaksi. Haittaako se? Valilla tuntui että tässä on kaikki mita tarvii, eika mikaan hata, sitten hetken paasta taas hullu hata.

Vaihtoehtojen paalinjat oli tulla maitojunalla kotiin tai lomailla niin kuin tahankin asti. Ei me vielakaan tiedeta mita me halutaan, mutta paatettiin lentaa takaisin Suomeen. Ajateltiin on kayda sienestamassa Saimaalla ja lentaa vali-amerikkaan talvella, pyorilla tai ilman. Yksi rouva lohdutti miua, etta parasta suunnitelmissa on etta niita voi muuttaa. Miusta se oli hyvin sanottu.

Tuuli puhalsi teltan lapi. Mahtava torkkupaikka.
Viikon jalkeen polya on kaikkialla, vaikka miten pestiin.

12 kommenttia:

 1. John Steinbeckiä siteeraten: "I hate catching spiders. Still, a man's got to do what a man's got to do." Suomessa on ihanaa pyöräillä, tuntee aina olevansa lähellä jotain, tervetuloa takaisin. Lassi

  VastaaPoista
 2. No voi harmi. Yllätyksiä aina tulee, eikä niihin voi millään ennalta varautua (silloinhan ne eivät olisi yllätyksiä). Niin kauan kuin taivas ei putoa niskaan, tulee huomenna aina uusi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aika harmi etta matka jai kesken heti alkuunsa. Olen kuitenkin kiitollinen etta paastiin noinkin pitkalle. Hieno kokemus.

   Poista
 3. Oli osoitus teidän rohkeudesta lähteä matkaan ja on osoitus rohkeudesta palata, kun huomaa ettei tämä ole nyt sitä mitä kaipaa. Eivätkä matkat ja loputtomat uudet mahdollisuudet tähän lopu, päinvastoin!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oh hoh, olipa aikamoinen ylläri lukea, että olette tulleet jo Suomeen. Pääasia kuitenkin, että olette kunnossa ja elossa. Hieno kokemus oli jo tuokin matka ja siitäkin saitte paljon hyviä muistoja tulevaisuudessa muisteltavaksi. Tervetuloa takaisin!
  Terv. Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Olen iloinen etta lähdettiin reissuun, ja nähtiin noinkin paljon, vaikka matka jäi lyhyeksi.

   Poista
  2. Kiitos Paula! Olen iloinen etta lähdettiin reissuun, ja nähtiin noinkin paljon, vaikka matka jäi lyhyeksi.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista