perjantai 1. elokuuta 2014

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Me palattiin viikko sitten Suomeen. Hieno matka, mutta mukava olla kotonakin. On totuteltu valon ja itikoiden määrään, ja syöty Siiskosta.

Meidän pyöräilyt jää tauolle, joten jätän myös blogin päivittämisen. Kiitos kaikille lukijoille, ja mukavaa kesää!

Ennen ja jälkeen -kuvista se jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Kiitos näistä kirjoituksista. Mukavaa kesää ja kyllä se satula vielä jossain vaiheessa alkaa kiinnostamaan. Lassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi blogin lukemisesta ja mukaista kommenteista!

   Poista
 2. Hassuja käänteitä se elämä suoltaa. Näin lukijana valmistauduin vuoden kestävään eeppiseen seikkailuun fillarin päältä. Mutta vain lukijana. Things happen. Ehdottomasti oikea ratkaisu pätkäistä reissu jos fiilis ei ole enää messissä. Väkipakolla runttaaminen "kun nyt aloitettiin" olisi varsin idioottimaista.

  Ehkä ne fillarit saa hetken kerätä pölyä moisen tourin jälkeen, mutta varmasti ne sieltä löytyy aika pian erilaisiin aktiviteetteihin. Ei sillä, että matka olisi muuta kuin lähikaupasta maitoa tms, mutta onhan pyöräily (sans muut sidonnaisuudet) varsin kivaa hommaa.

  Kiitos tästä seikkailusta ja sen dokumentoinnista monine kuvineen. Loppukaneettina voisin käyttää pyöräilystä tuttua termiä: Chapeau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei mennyt ihan niin kuin suunniteltiin, mutta harvoinhan se taihtaa ihan niin mennäkkään.

   Poista
 3. Tervetuloa kotimaahan. Toipumislomaa aina tarvitaan, tiedän kokemuksesta. :-) -H-

  VastaaPoista
 4. Oli siistii seurata MiinaOttoo maailmalla..hienoja fotoja..ihan kuin olisin itse ollut Golden gatella..googlata paikkoja :) Hyvää hellekesän jatkoa..Antti vaxi

  VastaaPoista
 5. Harmi ettei kaiki suunnitelmat toteutuneet, mutta nythän voitte tehdä uusia suunnitelmia :) Tervetuloa takas Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Harmittaa vieläkin aika paljon, vähitellen vähemmän. ...Uudet suunnitelmatkin on vielä ihan levällään, mutta kai me vielä jotain keksitään!

   Poista
 6. Kiitos blogista ja reissusta! On oikein muuttaa suunnitelmia, jos siltä tuntuu! Hassua, taisin bongata sut tänään Mikkelissä kirkkopuiston reunalla ja hetken mietin, kuka tuttu siinä nyt onkaan, hyvä etten tullut juttusille! Vasta ohi mentyäni tajusin, että Miinahan se siinä! Toivottavasti en tuijottanut :)

  VastaaPoista