keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Irti arjesta

Otto irtisanoi itsensä töistä eilen. 4. huhtikuuta alkaen Otto on EVP (elää vaimon palkalla). Miä jään vapaalle huhtikuun lopussa.

Alivuokralaiset on, lentoliput on, työpaikat on menny. Taidetaan olla ohi sen pisteen, josta ei ole paluuta. Ja hyvä niin, tie näyttää valoisalta!

5 kommenttia:

 1. Hurjaa! Me tultiin äsken Kanadasta ja Vancouverissa oli hämmästyttävän paljon pyöräilijöitä. Moottoritien reunassakin sai polkea pyörällä ja liittymien kohdalla oli vaan "cross here when safe" -kylttejä :)

  VastaaPoista
 2. Eikö :) alkaa olla vähän pehosia mahassa... Kiitos Vancouverin pyöräinfosta. Valittiin hyvä paikka aloittaa. Miten teidän loma muuten meni? Mitä kannattaa käydä turistelemassa?

  VastaaPoista
 3. hei ! Lisäisin teidän pyöriin peilit . Auttoivat paljon pyöräretkelläni Travemundesta Pariisiin ja Lontooseen vuonna 78 yht.2500 km. Tsemppiä matkallenne, Pyöräily on upeaa! terv . J.I itä-suomesta

  VastaaPoista
 4. Miunkin mielestä peili on hyvä idea. Otollakin oli peili meidän ekalla euroopanmatkalla, ja se tykkäsi siitä. Mutta niitä on kai aika vaikea asentaa kippurasarviin.

  VastaaPoista
 5. Minä olen käyttänyt jo vuosia (siis yli 10 !) maantiepyörän ohjaustangon päähän kiinnitettävää varsin edullista peiliä. Tässä http://www.bikester.fi/cateye-bm-300-g-sivupeili-musta-261088.html on yhden firman hinta. Vastaavaa löytyy Hesastakin useasta liikkeestä.

  VastaaPoista