tiistai 1. heinäkuuta 2014

Californian rannikko hurahti ohi

Me mietittiin pitkaan vuorataanko auto vai ei, ja paatettiin sitten etta vuokrataan. Me ajettiin Montereysta San Diegoon kolmessa paivassa. Ensimmaisna paivana ajettiin LA:n pohjoispuolelle, toisena paivana setvittiin LA, ja kolmantena oltiin helpottuneita kun saatiin auto palautettua ehjana. ( Tai melkein ehjana. Toisena paivana mia jakatin Otolle niin paljon, etta Otto, joka on normaalisti lauhkea kuin lammas, hermostui niin etta heitti auton avaimet tuulilasiin ja se halkesi. Onneksi oli vakuutus. Autoilu on stressaavaa.)

Auton vuokra oli hyva idea siksi, etta me ollaan edetty paljon hitaammin kuin suunniteltiin. Ollaan lomalla eika haluta polkea sen enempaa kun tekee mieli. Lisaksi matkabudjetti hupenee kovaa vauhtia, mita pikemmin ollaan meksikossa sen parempi.

Huono juttu se oli siksi, etta me hypatiiin Californian kauniimpien pyorareittejen yli. Alkuperainen suunnitelma oli treenata kuntoa USA:ssa, ja olla sitten tikissa Meksikon aavikolla. Pitkat patkat Bajan kuumuudessa ei ole nyt mikaan itsestaanselvyys.

Jannittaa, ja tuli ekaa kertaa koti-ikava. Mutta mennaan paiva kerrallaan, niin kuin tahankin asti, ensin Rosaliitoon ja mietitaan sitten miten ylitetaan aavikko. Keraillaan itseamme viela muutaman paivan San Diegossa ja ylitetaan sitten raja kohti lisaa seikkailua.

Montereysta Morry Bayhin highway 1 myotailee uskomattoman kauniin karua rantaa.

Koitettiin nauttia maisemasta autossa, mutta ei se vaan ole sama...


Loytyi hyva yopaikka.

Ranta on sama etelaan asti, mutta ilma lampenee.

4 kommenttia:

  1. Elämä on täynnä valintoja, joskus hyviä ja joskus vähemmän hyviä. Kerätkää voimia ja muistakaa nesteytys aavikolla, kuumuudessa ei huomaa hikoilua kun se haihtuu iholta samantien. Tuo nukkumapaikka on hieno mutta ei sovellu unissakävelijöille ;)

    VastaaPoista
  2. Siellä pyörii uudellamantereella iso myrsky toivottavasti ei satu teidän kohdallenne. Muistakaa Miina ja Otto sanonta "ei se matka vaan se vauhti" omaa vauhtia vaan menette ja nauttikaa niistä maisemista ja toisistanne!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se myrsky on taalta viella muutama tuhat km etelaan. Ollaan turvassa auringon paisteessa. Joo, me nautitaan minka keretaan. Kamala koti ikava!!!

      Poista