tiistai 22. huhtikuuta 2014

Sitten kun on matkalla...

Yksitoista yötä lähtöön. Välillä jännittää, sitten helpottaa, sitten pelottaa niin paljon että itkettää, sitten naurattaa, ja koko ajan on kiire. Matkavalmistelut aiheuttaa sitä hyvää stressiä, eustressiä, mutta välillä mennään pahan ylistressin puolelle.

Miä olen laittanut talven aikana monta asiaa "sitten kun on matkalla..." -listalle. "Sitten kun on matkalla en enää kiukuttele tai stressaa." "Sitten kun on matkalla nukun hyvin." "Sitten kun on matkalla nautin elämästä". Eilen miä tajusin ettei ole mitään järkeä säästää hyvää ja rentoa oloa matkalle, kun mikään ei estä nauttimasta olosta nyt. Eihän se matka koko maailmaa muuta. Voin muuttaa asenteita jo nyt. Pelkkä ajatus helpottaa.

Yhden "sitkun" miä pidän: Nyt on vähän kiire, ja nää hommat on hoidettava. Sitten kun on matkalla niin miä en välitä ajasta. En sovi yhtään aikataulua, ja jos myöhästyn laivasta niin menen seuraavalla.

Matkasuunnitelmat on yhtä levällään kuin matkatavarat. Olen silti menossa kertomaan niistä Yle puheelle huomenna klo 15. Pysykää kanavalla!

Pakkasen sulatus kasteli matkatavaraläjän. Nyt on metrin turvaväli.

11 kommenttia:

 1. Täytyykin laittaa radio auki. Tsemppiä loppujärkkäilyihin, kohta ootte matkalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Tuuttehan käymään läksiäisissä?

   Poista
  2. Mä tuun ainakin kunhan töistä pääsen!

   Poista
 2. Temppiä matkalle, irtokoirille ammoniakkia veteen liuotettuna ja pikku ruiskaisu kuonoa kohti. US Post kokeilema keino.

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Erään saksalaisen pyöräilijätytön matkakertomus löytyy osoitteesta www.swinde.de. Ushuaista Alaskaan parissa vuodessa...
  terveisin moottoripyöräilijät/www.sitmentiin.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja kiitos linkistä. Löytyy varmaan hyviä neuvoja meillekkin!

   Poista
 4. Ruotsista seuraan tätä blogia, TV Finland lähetti edellisyönä uusintana sen yle puheen, ja herätti minun mielenkiinnon :) Kiva ja jännä juttu, ja minullakin alkoi nyt se countdown :) Terv. Tiina-Maria

  VastaaPoista
 5. Onnea ja menestystä matkalle! Mahtavaa kun toiset uskaltaa, itse en ole uskaltanut kuin Suomen päästä päähän pyörällä. Moottoripyörällä pari kertaa USA:ssa, hieno maa, tosin teillä vain yhtenä kohteena. Koittakaa uskallatteko Friscossa ajaa Lombard Streetin alas ;) Minä en uskaltanut moottoripyörällä. Blogi laitettu kirjanmerkkeihin ja tarkassa seurannassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Älä suotta vähättele itseäsi, ei kovin moni ole Suomen läpi pyöräillyt!!!

   Poista