sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Matkalaukut on hankittu, joko saa pakata?

Me käytiin GoExpo:ssa ostoksilla. Se oli suppeampi tapahtuma kuin olin luullut. Ei se mitään, ihan hyvin saatiin matkatavaroita kasaan näinkin.
Fillarimessujen saldo.

Olin ajatellut että messuilla olisi kaikki Marmotit ja Hagflöössit, pääsisin heloposti vertailemaan eri valmistajien tavaroita, esimerkiksi makuupusseja, ja valitsemaan sitten mieluisimman. Ei ollut. Siellä oli myynnissä yhden sortin makuupussit: Savotan ultralight. Ne ei näytä laadukkailta, mutta sopii +10 - +20 asteeseen, ja mahtuu todella pieneen, eli ajaa asiansa.

Paras (ja kallein) ostos oli Ortliebin Bike-Packer pulus tarakkalaukut. Molemmille uudet, Otolle mustat, miulle harmaat. Uudet makuupussit vie vaan muutaman litran tilaa uusista 42 litraisista tarakkalaukuista. Makuupussin jälkeen jää vielä 40 litraa. Muiden pakollisten varusteiden jälkeen varmaan vielä ainakin 10 litraa eväille.

Sitten me ostettiin sukat. Molemmille kaksi paria. Nillä pärjätään. Miä ajttelin heittää ennen lähtöä kaikki vanhat sukat roskiin. Vapauttavaa. Otto sanoi ettei ehkä kannata ihan kaikkia heittää pois. Kun me tullaan vuoden päästä takaisin Otto on työtön, rahat voi olla loppu, ja sitten jos ei ole edes sukkia vaihtaa...

Vesipussi ja Lifestaw
Olen murehtinut vesihuoltoa. Nyt se on hoidossa. Meillä on Ortiebin 10 litran vesipussi ja Lifestraw -vedensuodatin. Niillä pärjää, vaikkei pariin päivään saisikkaan mistään puhdasta juomavettä. Lifestraw on pilli, joka suodataa 99,9% bakteereista ja parasiiteistä. Kulostaa ihan mahtavalta, sillä voi juoda kuralätäköstä. No, toivottavasti ei tarvitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti