torstai 13. kesäkuuta 2013

Miltä suunnitelma kuulostaa tutun korvaan?

Miina ja Otto suunnitelemassa
En ole kertonut Vancouver - Buenos Aires -suunnitelmasta vielä kovin monelle. Mutta sana kiirii. Piia oli kuullut töissä Martiinalta, joka oli kuullut Aleksalta mitä me meinataan. Piian meilestä irtiotto on hyvä idea. Mahtavaa!

Niiden joille olen kertonut ilmeet paljastaa kaiken. Ihmiset jakaantuu reaktionsa perusteella kahteen leiriin. (Karkea luokittelu.) On niitä jotka arvostaa rohkeaa päätöstä, ja niitä joiden mielestä reissu ei kuulosta järkevältä tai edes mahdolliselta.

Tietenkin meistä on moneksi. Erilaisten kommenttejen kuuleminen avaa uusia näkökulmia. Ne, jotka innostuu saa miutkin uskomaan että reissu onnistuu. Ja kun joku on todella skeptinen en ole itsekkään ihan varma onko tämä hyvä idea.

Kannustavimpien ja epäilevimpien tyyppien välille mahtuu monta mielipidettä. Mutta Oton perheestä löytyy molemmat ääripäät. Oton sisko Taina kysyi ensimmäisenä että mikse me samantien poljeta Ushuaiaan, Etelä-Amerikan eteläkärkeen. Oton isä ei usko että edes Yhdysvaltojen länsirannikkoa pitkin voi pyöräillä. Hänelle en ole uskaltanut vielä kertoa että suunnitelmana on jatkaa siitä eteenpäin :)

Miltä meidän suunnitelma sinusta kuulostaa? Hullua, vai liian hullua?

1 kommentti:

  1. Juuri sopivan hullua!

    Olen käynyt Vancouverissa ja Buenos Airesissa ja monessa paikassa niiden välillä ---- kaikkea hienoa teille on luvassa. Mutta Kolumbian turvballisuustilanne kyllä arveluttaa.

    VastaaPoista